Miért foglaljon az Aquaticum.hu oldalunkon?

Éljen a közvetlen online foglalás előnyeivel és érezze a törődésünket!

Éljen a közvetlen online foglalás előnyeivel és érezze a törődésünket!

3% ONLINE FOGLALÁSI KEDVEZMÉNY! 

Vegye kézbe foglalását online! Iratkozzon fel az online foglalás során hírlevelünkre azonnali 3% foglalási kedvezményért! Saját weboldalunkon, a www.aquaticum.hu–n a piacon elérhető legkedvezőbb feltételekkel bíró egyéni szobaárakat találja. De kizárólag az aquaticum.hu-n történő foglalás során biztosítjuk azt a nagyszerű lehetőséget, hogy ha feliratkozik hírlevelünkre, azonnali extra 3% kedvezményben részesül! Bármely fizetési mód választása esetén jár Önnek a 3%, de csak KÖZVETLEN ONLINE FOGLALÁS esetén. Ne feledje a garantáltan legjobb árakat nálunk találja!

EXTRÁK EGY KATTINTÁSRA

A legtöbb extra csak közvetlenül foglalható! Ha a szobafoglaláson kívül extra szolgáltatásokat is szeretne foglalni az érkezését megelőzően, a legszélesebb választékból csak közvetlenül a saját weboldalunkon tud választani. Így ha Ön egy plusz ebédet vagy egy wellness kezelést szeretne előre foglalni, ezeket csak KÖZVETLEN ONLINE FOGLALÁS esetén tudja megtenni.  

TÖRZSVENDÉGPROGRAM: 5%-OT ADUNK HŰSÉGÉÉRT!

Megháláljuk hűségét! Mi sem bizonyítja jobban elégedettségét szolgáltatásainkkal, ha ismét minket választ pihenése helyszínéül. Kizárólag KÖZVETLEN ONLINE FOGLALÁS esetén csatlakozhat Törzsvendég programunkhoz! Ennek keretében 5% kedvezményt biztosítunk egy következő, egy éven belüli itt-tartózkodás esetén a következő számla bruttó végösszegéből. További részletek: https://hotel.aquaticum.hu/hu/torzsvendegprogram/

UTOLSÓ ELÉRHETŐ SZOBÁK CSAK NÁLUNK

Utolsó megmaradt szobáink csak KÖZVETLEN ONLINE FOGLALÁSSAL érhetőek el! Adott időszakra elérhető szobáinkból az interneten Önnek több közvetítő oldalon is van lehetősége foglalni. Sokszor előfordul, hogy az elérhető szobáink gyorsan fogynak és már csak egy pár darab marad szabadon. Minden ilyen esetben az utolsóként megmaradt szobáinkat csak és kizárólag saját weboldalunkon, a www.aquaticum.hu–n keresztül és KIZÁRÓLAG ONLINE FOGLALÁS esetén tudja megrendelni. 

KÖZVETLEN SZEMÉLYES KOMMUNIKÁCIÓ 

Zökkenőmentes ügyintézés! Közvetlen kapcsolatba léphet szállodánkkal, így elkerülheti a felesleges bonyodalmakat, könnyen és gyorsan egyeztethet bármiről. Ha csak egyszerűen módosítani szeretné a foglalását, vagy extra kívánságai vannak, közvetlenül kollegáinkkal sokkal rugalmasabban és gördülékenyebben intézheti. 

KÜLÖNLEGES AJÁNLATOK -TELJES KÍNÁLAT 

Egyedi ajánlatok csak közvetlenül érhetőek el! Egyes szállásközvetítők kínálatában csökkentett számú ajánlattal jelenünk meg, viszont saját weboldalunkon minden egyedi ajánlatunk elérhető az Ön számára!
Minden szobatípus foglalható!  Némely szállásközvetítő kínálatában részleges kínálattal jelenünk meg, viszont saját weboldalunkon a szabad kapacitásunk függvényében, de az összes szobatípusból igényei szerint választhat garantáltan a legjobb áron!

ÁRGARANCIA