Garantáltan
a legjobb árakat kínáljuk

Hírlevél feliratkozás esetén
azonnali kedvezmény

Extra szolgáltatások
széles választéka

Zökkenőmentes ügyintézés,
közvetlen kapcsolat

Felejthetetlen élmények kicsiknek és nagyoknak!

Az Aquaticum Hotel az ország első természetvédelmi területén, Debrecen pihenőövezetében, a Nagyerdő szívében helyezkedik el. Szállodánkban kicsik és nagyon egyaránt felhőtlenül szórakozhatnak, gyerekbarát szolgáltatásaink a családok kedvencei!

Tudta Ön, hogy az Aquaticum Termál & Wellness Hotel**** Debrecen egyetlen szállodája, amely Vendégeinek közvetlen átjárást biztosít az Aquaticum Mediterrán Élmény- és Termálfürdőbe, valamint a 2020. nyarán megnyitott ÚJ Aquaticum Strandra! Az Aquaticum komplexumon már a félpanziós ellátás keretén belül diétás konyhával rendelkező Natura étterem, továbbá külön térítési díj ellenében igénybe vehető Wellness-sziget,  Szaunavilág, Gyógyászati részleg járul hozzá a teljes feltöltődéshez.

Az Aquaticum a családok kedvence!

 

Nálunk kiemelten fontos, hogy minden korosztály számára biztosítsuk a tökéletes kikapcsolódás lehetőségét. A babáktól egészen a felnőttekig.

Óriás Gyerekjátszónkban  szakképzett óvónők gondoskodnak a kicsik felhőtlen szórakozásáról. A szállodánk családi szárnyán található teakonyhát annak érdekében alakítottuk ki, hogy a kisbabával érkező Vendégeink pihenését még gondtalanabbá tegyük.

Látogatása alkalmával személyesen is találkozhat Bubuval, az Aquaticum puha kabalájával, aki időnként felbukkan az Aqua Manó Party-kon is. A kicsik közös fotót is készíthetnek vele!

Családbarát szolgáltatásainkról ITT olvashat bővebben.

Élménydús környezet

Szállodánk közvetlen közelében számos programlehetőség közül választhatnak a debreceni Nagyerdőbe látogató Vendégeink! 10 olyan programhelyszín várja a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, ahol biztos mindenki megtalálja a számára megfelelőt: többek között játszótér, állatkert, szabadtéri színpad és bowling pálya

Az Aquaticum Hotelben az aktív kikapcsolódás szerelmesei is megtalálhatják számításaikat, hiszen számtalan sportolási lehetőség közül választhatnak!