Miért foglaljon az aquaticum.hu oldalunkon?

Garantáltan
a legjobb árakat kínáljuk

Különleges ajánlatok, egyedi akciók

Hírlevél feliratkozás esetén
azonnali kedvezmény

Extra szolgáltatások
széles választéka

Zökkenőmentes ügyntézés,
közvetlen kapcsolat

Felejthetetlen élmények kicsiknek és nagyoknak!

Az Aquaticum Hotel az ország első természetvédelmi területén, Debrecen pihenőövezetében, a Nagyerdő szívében helyezkedik el. Szállodánkban kicsik és nagyon egyaránt felhőtlenül szórakozhatnak, gyerekbarát szolgáltatásaink a családok kedvencei!

Vendégeink közvetlen átjárást biztosítunk az Aquaticum Mediterrán Élmény- és Termálfürdőbe, így a szállodai szolgáltatásokon kívül termálfürdő, strand, fedett mediterrán élményfürdő, szaunavilág, gyógyászati részleg, wellness-sziget, thai masszázscentrum, fogászati központ, és diétás konyhával rendelkező étterem járul hozzá a teljes feltöltődéshez.

Milyen egy igazán családbarát hotel?

 

Nálunk kiemelten fontos, hogy minden korosztály számára biztosítsuk a tökéletes kikapcsolódás lehetőségét. A babáktól egészen a felnőttekig.

Óriási, modern és felszerelt gyerekjátszó gondoskodik a kicsik felhőtlen szórakozásáról. Szakképzett óvónők és babysitterek pedig a szülők feltöltődéséről. A szállodánk családi szárnyán található teakonyhát annak érdekében alakítottuk ki, hogy a kisbabával érkező Vendégeink pihenését még gondtalanabbá tegyük.

Látogatása alkalmazával személyesen is találkozhat Bubuval, az Aquaticum puha kabalájával, aki időnként felbukkan az Aqua Manó Party-kon is. A kicsik közös fotót is készíthetnek vele!

Családbarát szolgáltatásainkról ITT olvashat bővebben.

Eseménynaptár

Élménydús környezet

Szállodánk közvetlen közelében számos programlehetőség közül választhatnak a debreceni Nagyerdőbe látogató Vendégeink! 10 olyan programhelyszín várja a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, ahol biztos mindenki megtalálja a számára megfelelőt: többek között játszótér, állatkert, szabadtéri színpad és bowling pálya

Az Aquaticum Hotelben az aktív kikapcsolódás szerelmesei is megtalálhatják számításaikat, hiszen számtalan sportolási lehetőség közül választhatnak!