Mézeskalács álom

Mézeskalács álom az Aquaticum Hotelben!

 

Lassan hagyománnyá válik, hogy az adventi időszakban mézeskalácsillat tölti meg varázslattal az Aquaticum Termál & Wellness Hotel**** közlekedőtereit. A családbarát szállodában kicsik és nagyok örömére szakértő kezek építették fel az idei év mézeskalács kisvárosát.

A mézeskalács csoda ezúttal is több hét leforgása alatt vált valóra Mile József világbajnok mesterszakács és csapatának köszönhetően. A 2,5 m hosszú és 2,5 m széles, aprólékosan kidolgozott mesevilághoz - kérjük, a háziasszonyok most foglaljanak helyet, hiszen komoly mennyiségek felsorolása következik - 140 kg lisztet, 1000 db tojást, 29 kg mézet, 160 kg porcukrot, 4 kg fahéjat, 18 kg vajat és 1 kg szegfűszeget használtak fel a készítés során.

A kompozícióban természetesen megtartották az ünnephez kötődő klasszikus motívumokat is, az apró részletességgel kidolgozott épületek és a fenyvesek közötti teret vidám mézes figurák, szarvasok, valamint egy fáradhatatlan kisvonat zakatolása kelti életre.

A kiállított mézeskalácsvárost minden érdeklődő megtekintheti, aki az ünnepi időszakban a nagyerdei Aquaticum Hotelben jár.

 

Aquaticum Termál & Wellness Hotel****, mindig a legjobb hely a kikapcsolódásra!