Az Aquaticumban mindig nyár van

Az Aquaticum Termál & Wellness Hotel****, Debrecen egyetlen szállodája, melynek Vendégei egyszerre élvezhetik a szálloda nyújtotta kényelmet és külön belépőjegy megváltása nélkül az Aquaticum Mediterrán Élményfürdőt is! 

Szállodai szobájából fürdőköntösben átsétálva részese lehet a fedett vizes élménypark szolgáltatásainak. 

Ne aggódjon amiatt, ha az időjárás naponta más-más arcát mutatja! Az Aquaticum Mediterrán Élményfürdő örök nyári klímával, remek csúszdákkal minden korosztály számára egész napos kikapcsolódási lehetőséggel várjuk.

 

Szobafoglalás

 

Csúszdák és medencék

 

Minden korosztályhoz és merészségi szinthez találunk megfelelő csúszdát. Az ikonikus kupola legmagasabb pontjából induló óriáscsúszdák mellett a legmerészebbek a gyors Kamikáze csúszdán élvezhetik a sebességet. A családi csúszdánkon a kezdő csúszdázók és a közös csobbanások szerelmesei állhatnak sorba.

A kikapcsolódásra vágyók rendelkezésére áll két 33-36 ˚C-os fokos csoportos jacuzzi és négy 4-6 fős családi jacuzzi, így amíg a gyerekek a csúszdán, vagy a gyermekmedencében szórakoznak anya és apa a jacuzzikban lazíthatnak.

A Hydro csúszda kanyargó zöld és kék színű zárt csúszdáin szédítő élményeket tartogató kalandokban lehet részünk.

 

 

Látogassanak el hozzánk, hogy a családi kikapcsolódás mindenkinek felhőtlen élménnyé válhasson! 

 

SZOBAFOGLALÁS gombra kattintva gyorsan, egyszerűen készíthet egy árkalkulációt, és éljen a csak online, a szállodánk saját weboldalán elérhető 3%-os hírlevél feliratkozási kedvezménnyel! Garantáltan legjobb árak itt! 

 

Szobafoglalás