Állatkerti kalandok sétatávolságra

Debreceni Állatkert és Vidámpark: egy hely, ahol mindenki újra gyerek lehet

A kicsik és nagyok által közkedvelt Állatkert és Vidámpark együttesen alkotja a Nagyerdei Kultúrparkot, mely szállodánktól pár perces sétatávolságra található.

A több mint 60 éves múltra visszatekintő Állatkert kiváló kikapcsolódási lehetőségként szolgál minden, az állatvilág iránt érdeklődő látogatónak. Az oroszlánok és a zsiráf mellett találkozhat itt a látogató nílusi vízilovakkal, feketefejű pókmajmokkal, mókusokkal és szurikátákkal is.

Az Állatkerttel közvetlen összeköttetésben álló Vidámpark 17 játékkal várja Vendégeit, köztük elvarázsolt kastéllyal, dodgemmel és óriáskerékkel.

 

Szobafoglalás

 

Gyerekek vizi paradicsoma 1900 m2-en  a Strandon

Egyedi attrakciók és élményelemek, amelyek kiemelik az Aquaticum Strandot a többi szabadtéri fürdő közül. A gyerekeket itt garantáltan sok pozitív inger éri: Az egészen kicsiknek (0-4 éves) gyerekpancsoló fröcskölő állatfigurákkal, bébi csúszdákkal. A 4-8 éves gyerekeket a Robinson fa, a 8-12 éves kis kalózokat pedig léghajódokkoló várja vizi ágyúkkal, többféle csúszdával. A maximális kényelmet bébi pelenkázó valamint családbarát öltözők biztosítják.

 

 

Látogassanak el hozzánk, hogy a családi kikapcsolódás mindenkinek felhőtlen élménnyé válhasson!