Vendégfogadási információk JÚNIUS 12-TŐL

Frissítve: 2020. május 28.

Kedves Vendégeink!

Folyamatosan nyomon követjük a koronavírus helyzet változásait, kiemelten a magyarországi  eseményeket. 

Az elsődleges prioritásunk Vendégeink és munkatársaink jólléte és egészsége. Ennek biztosítása érdekében felállítottunk COVID 19 védekezési higiéniai eljárási terveket és szabályokat, hogy minden Vendégünk biztonságban érezhesse magát, amikor szállodánkban tartózkodik.

Mit teszünk szállodánkban a Vendégeink biztonsága érdekében:

Követjük az egészségügyi hatóság útmutatásait és ajánlásait.

 

   

 A sokszor érintett felületeket (ajtófogantyúkat, liftgombokat, pultok, stb.) virucid hatású fertőtlenítővel naponta többször fertőtlenítjük.

 

Munkatársaink maszkot és a legtöbb munkakörben gumikesztyűt is viselnek. Térítés ellenében maszkot biztosítunk kérésre a Vendégeinknek is. 

 

 A szállodai kapacitás maximum 50%-át értékesítjük a zsúfoltság elkerülése érdekében.​

 

  Vendégeink és kollégáink védelme érdekében plexi pultvédők kerültek elhelyezésre a szálloda és a fürdő területén.

 

A pultokon kívül 1,5 méterenként jól látható jelzés van annak érdekében, hogy tartható legyen a várakozó Vendégek között a távolság.​

  

Wellness szigetünkön minden vendég után fertőtlenítésre kerülnek a felületek, gyakran érintett tárgyak, és alapos szellőztetés is történik.

 

Az Óriás Gyerekjátszó 3 korosztály számára fenntartott részben limitáltuk a bent tartózkodók számát, naponta háromszor  fertőtlenítjük a játékokat és a gyakran érintett felületeket. 

  

Szállodánk éttermében a Vendégek úgy kerülnek leültetésre, hogy a szomszédos asztaltársaságban ülő Vendégektől a távolság legalább 1,5 méter.  A vacsorát svédasztalos jellegel kínáljuk, mely jelenti a választék megszokott sokszínűségét és a korlátlan mennyiségét. Az ételek tálalását a séfünk végzi, a kiszolgálást pedig a felszolgáló kollegánk a Vendég asztalánál.

 

Ez az információ visszavonásig érvényes és aktuálisan frissítjük.

Aquaticum Hotel**** vezetősége

Galéria

Biztonsági óvintézkedések, amelyeket mindenkinek be kell tartania a saját és mások védelmére a COVID-19 ellen

Az Aquaticum Hotelben a higiéniát és a tisztaságot mindig prioritásként kezeltük. De most kiemelten hangsúlyozzuk a helyes kézhigiénia fontosságát aaz egészségügyi hatóságok ajánlásai alapján. Munkatársainkat a szállodában alkalmazandó COVID-19 higiéniai szabályokkal kapcsolatban kiképeztük különös tekintettel a szállodáinkban előforduló helyzetek kezelésére. Mi bízunk képességeikben, kérjük tegyenek Önök is így.  Szigorú kézhigiénés politikánk van a munkatársaink számára étkezés vagy étel készítés, valamint a mosdók használatakor. 

Arra bátorítjuk Önöket Vendégeket is, hogy :

  1. Gyakran mossanak kezet!
  2. Használják az érintés nélküli kézfertőtlenítő állomásainkat valamint maszkjaikat!
  3. Kerüljék a szem, a száj és az orr érintését!
  4. Tartsanak legalább 1,5 méter távolságot más vendégektől!