Vendégfogadási információk május 1-től

Kedves Vendégeink!

A 194/2021. (IV.26.) korm. rendelet értelmében az alábbi szabályok érvényesítésével fogadja vendégeit az Aquaticum Termál és Wellness Hotel****:

 

Szabadidős célú tartózkodás esetén érvényes szabályok:

 

Szállodánk szolgáltatásait szabadidős céllal, csak Magyarországon kiadott védettségi igazolvánnyal (60/2021. (II. 12.) Korm. rendelet szerinti hatósági igazolvány) rendelkező személyek és a velük érkező 18 év alatti személyek vehetik igénybe. Kizárólag védettségi igazolvány fogadható el, oltási igazolás, PCR vagy egyéb teszt nem.

 

A védettségi igazolvány csak személyi igazolvány vagy útlevél bemutatásával együtt érvényes, melyet recepciós munkatársaink kötelesek és jogosultak ellenőrizni (az igazolványon szereplő adatokat munkatársunk nem rögzíti, azokról másolatot nem készít). Ha Ön a védettségi igazolványt és személyi dokumentumait nem adja át ellenőrzésre, akkor a szállodai tartózkodás nem kezdhető meg. 

 

Védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégeinknek szállodánk valamennyi szolgáltatása, beleértve fürdőszolgáltatásainkat is, korlátlanul igénybe vehető. 

 

A védettségi igazolvánnyal rendelkezők számára a maszk viselése nem  kötelező a szálloda és a fürdő területén.

 

 

Üzleti célú tartózkodás esetén érvényes szabályok:

Az üzleti célú szállodai tartózkodás továbbra is biztosított. Az erre vonatkozó korábbi korm. rendelet értelmében ez esetben nem szükséges védettségi igazolvány megléte, azonban ennek hiányában maszk viselése a szálloda összes közösségi területén kötelező, továbbá a fürdőszolgáltatások, valamint a Fitness terem használata számukra nem biztosítottak. 

 Az információk visszavonásig érvényesek és aktuálisan frissítjük.

 

A koronavírus járvány elleni sikeres küzdelem és vendégeink biztonságos pihenése érdekében köszönjük segítő együttműködésüket. 

Aquaticum Wellness Hotel**** vezetősége

 

 

Képgaléria

Biztonsági óvintézkedések, melyeket mi teszünk Önökért

Az Aquaticum Wellness Hotelben a higiéniát és a tisztaságot továbbra is prioritásként kezeljük.

  1. Wellness szigetünkön minden vendég után fertőtlenítésre kerülnek a felületek, gyakran érintett tárgyak, és alapos szellőztetés is történik.
  2. A sokszor érintett felületeket (ajtófogantyúkat, liftgombokat, pultok, stb.) virucid hatású fertőtlenítővel naponta többször fertőtlenítjük.
  3. A három korosztály számára fenntartott Óriás Gyerekjátszóban naponta többször fertőtlenítjük a játékokat és a gyakran érintett felületeket. 
  4. Higiéniai szempontok alapján a plexi pultvédők továbbra is fenn maradnak a szálloda és a fürdő területén.
  5. Munkatársaink a szállodában az Önök fokozott biztonsága érdekében továbbra is maszkot viselnek.