FONTOS VENDÉGTÁJÉKOZTATÓ

A KORONAVÍRUS HELYZET SZÁLLODÁNKRA GYAKOROLT HATÁSÁRÓL

Kedves Érdeklődő Vendégünk!

A koronavírus miatt kialakult egyre bizonytalanabb helyzetet, valamint a Vendégeinkre és a dolgozóinkra komoly egészségügyi veszélyt jelentő kockázatokat mérlegelve a fürdőegységeink március 13-ai bezárását követően

 

2020. március 20-tól az eredeti 2020. április 3-ig tartó időpontot meghosszabbítva előreláthatólag április 30-ig nem fogad vendéget az Aquaticum Termál & Wellness Hotel**** .
 

Amennyiben az elsők között szeretne értesülni, mikor állunk készen az Ön fogadására, mikor pihenhet családjával, párjával nálunk, ne habozzon, iratkozzon fel erről szóló SPECIÁLIS HÍRLEVELÜNKRE az Értesítést kérek gombra kattintva.

  

 

 

(Ez a levél tehát akkor fog email fiókjába érkezni, ha már tudjuk, hogy minden feltétel adott az Ön gondtalan pihenéséhez.)

 

Bár szállodánk életében, a fennállása óta eltelt 22 év alatt, voltak nehéz időszakok, mint pl. a 2008-as válság, de amit most, a koronavírus világjárvány okoz, minden eddiginél nehezebbnek ígérkezik.

Tisztában vagyunk vele, hogy ez nem az az időszak, amikor az embert utazással kapcsolatos döntések foglalkoztatják, ugyanakkor mint mindenki, így szállodánk vezetősége is bízik abban, hogy ez a helyzet mielőbb megoldódik, s az élet visszatér a normál kerékvágásba.

 


Az értékesítésen kollégáink továbbra is távmunkában dolgoznak (elérhetőségük: hotel@aquaticum.hu), így az ügyintézés hosszabb időt vehet igénybe, kérjük türelmüket és megértésüket.

 


Vigyázzanak magukra és családjukra a következő viszontlátásig!

 

Aquaticum Termál & Wellness Hotel**** Vezetősége