Szállodánk ideiglenes megközelíthetősége és parkolás (Frissítve: május 17.)

Kedves Vendégeink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy szállodánk megközelíthetősége valamint a vendégeinknek biztosított parkolási lehetőség a szállodánk környezetében zajló kivitelezési munkálatok miatt átmenetileg megváltozott.

Szállodánkig történő eljutás a megszokott irányból - a Pallagi úti sétány építése miatt - a szállodánk melletti mélygarázson keresztül lehetséges, melyet a Simonyi út vagy az Oláh Gábor utca irányából tudnak megközelíteni, ahogy ezt a lenti térképen jelöltük. A GPS-be címként az Ady Endre út 1. számot írják be, azonban az Ady Endre útra nem kell behajtani, mivel a mélygarázs bejárata közvetlen az Ady Endre útra való jobbra kanyarodás előtt lesz bal kéz felől.  

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a mélygarázson történő áthaladás akkor díjmentes, ha 5 percen belül elhagyja a mélygarázst.  A mélygarázson való áthaladáshoz a bejáratnál jegyet kell húzni, és a Pallagi úti kijáratnál fizetés nélkül a sorompó automatikusan nyílik.

Szállodánk bejárata előtti parkolás kizárólag csak a csomagjaik ki-, és bepakolása idejéig lehetséges, ezt követően kérjük, hogy helyezzék el gépjárműveiket a mélygarázsban. 

 

Köszönjük megértésüket.

 

 

2021. május 1-től a 194/2021. (IV.26.) korm. rendelet értelmében az alábbi szabályok érvényesítésével fogadja vendégeit az Aquaticum Termál és Wellness Hotel****: 

VENDÉGFOGADÁSI TÁJÉKOZTATÓ >>

 

Szeretettel várjuk Vendégeinket! /Az Aquaticum Wellness Hotel vezetősége