Strandfürdő

Örömmel tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy elkezdődött az Aquaticum Strandfürdő teljes körű megújítása. A strandfürdő területén a 21. század igényeinek megfelelő, háromgenerációs nyitott fürdőkomplexum épül meg, a különböző korosztályok igényeinek megfelelően, különleges attrakciók és a pihenést szolgáló elemek egyidejű létrehozásával.  Mivel a vizes élménypark kivitelezésére egészen rövid időszak áll rendelkezésre, emiatt strandfürdőnk a 2018-as nyári szezonban vendégeket nem fogadhat.

AQUATICUM STRANDFÜRDŐ

Örömmel tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy elkezdődött az Aquaticum Strandfürdő teljes körű megújítása. A strandfürdő területén a 21. század igényeinek megfelelő, háromgenerációs nyitott fürdőkomplexum épül meg, a különböző korosztályok igényeinek megfelelően, különleges attrakciók és a pihenést szolgáló elemek egyidejű létrehozásával. 

Mivel a vizes élménypark kivitelezésére egészen rövid időszak áll rendelkezésre, emiatt strandfürdőnk a 2018-as nyári szezonban vendégeket nem fogadhat. Kérjük, hogy ez idő alatt válassza a trópusi hangulatú élményfürdőnket, amely számos attrakcióval, napozóterasszal, a gyerekek számára szervezett izgalmas programokkal, családi animációkkal várja a kikapcsolódásra vágyókat. Amennyiben csendesebb környezetre vágyna, látogasson el termálfürdőnkbe, ahol a kül- és beltéri medencékben egész évben élvezheti gyógyvizünk áldásos hatását.