Nagyerdei kalandok az egész családnak

5 szempont a tökéletes családi pihenésért az Aquaticum Termál Hotelben!

5 szempont a tökéletes családi pihenésért!

 

Debrecenben esős és szeles napok esetén is remek nyári kalandokat élhetünk át az egész családdal: fedett élményfürdőwellness, gasztronómiai különlegességek és gyerekprogramok várnak júliusban!

 

1. AUTÓ NÉLKÜL IS KÖZEL VAN MINDEN

 • Debreceni városnézés
  Városnézés a belvárosban, csodálatos panoráma a Nagytemplom tornyából, óvárosi történetek, kávéházi hangulat: ahol minden adott az emlékezetes családi nyaraláshoz.
 • Nagyerdő - Természetes környezet Debrecen szívében
  Csupán néhány villamosmegálló a belvárostól és egy csodálatos gyermekparadicsomba csöppenhetünk. Erdei környezet, óriási és modern játszóterekszökőkútködszínházélményfürdő és strand várja a nyári szünet alatt unatkozó gyerekeket. 

2. MEDITERRÁN KÖRNYEZET

 

Aktív vízi kalandok mediterrán környezetben: csúszdákkal és élménymedencékkel piciknekkamaszoknak, vagy akár a bevállalós szülőknek is.

 

 • Kamaszoknak “független” szórakozás
  Az Aquaticum Debrecen élményfürdője az a hely, ahol a kamasz gyerekekekelszabadulhatnak a csúszdaparadicsomba, míg a szülők élvezhetik a termál medencék nyugalmát és a wellness részleg kényeztető szolgáltatásait.

 • A kisebbek sem unatkoznak
  gyerekjátszóban szakképzett animátorok és óvónők foglalkoznak az óvodásés kisiskolás korú gyerekekkel, hogy szeptemberben szuper élménybeszámolót tarthassanak a nyaralás élményeiről.

 • Bababarát medencék és pihenőszoba a kismamák kényelméért
  A kisbabás vendégeink örömére a bébi-medence fertőtlenítése nem klórral történik, hanem bőrbarát megoldásokkal. Így ha a csöppség játék közben véletlenül belekortyol a vízbe, vagy kinyitja a szemét a víz alatt, az nem csípi, nem okoz számára kellemetlenséget. Emellett fontos, hogy közvetlen UV fénynek sem vagytok kitéve, hiszen a kupola alatt semmilyen káros sugárzás nem éri kisbabádat és esős idő esetén is garantált a pihenés.

3. WELLNESS SZIGET

Kevés olyan lehetőség és helyzet van egy évben, amikor szülőként igazán pihentető időt tölthetünk el családunkkal. Az Aquaticum szaunavilággőzkamrapihenőszoba, vagy a termál-medencék nyugodt hangulata mind erre hivatott. Az Aquaticum Mediterrán Élményfürdő közvetlen szomszédságában ez kifejezetten a nyugalom szigete.

 

4. SZÓRAKOZTATÓ BELTÉRI PROGRAMOK

A nyaralás alatt nem csupán a fürdőzés az egyetlen, amire vágyunk. A szálloda óriási gyerekjátszója nagy élmény a kicsiknek, a szülőknek pedig magas technikai felszereltségű fitness-terem áll rendelkezésre. 

5. ÉS HA MÉGIS TOMBOL A HŐSÉG?

 • Szabadtéri medencék
  A Nagyerdőn külső medencékből sincs hiány, így minden adott egy felejthetetlen strandolós nyaraláshoz. Ha a debreceni Aquaticum Hotel mellett dönt, tökéletesen választ, ugyanis a szálloda közvetlen összeköttetésben áll az Élményfürdővel és a Strandfürdővel, ahol rossz vagy jó idő esetén is talál érdekes és izgalmas programokat az egész család számára.


 • Környékbeli programok
  Ha egy nagyvárosi fürdőhelyszínt választunk, akkor a nyári színes programokból sincs hiány, ami egy állatkerti vagy vidámparki látogatással kiegészülve már csak hab a tortán.