Legnagyobb élmények a legkisebbeknek!

Tudta Ön, hogy az Aquaticum Hotel Debrecen egyetlen szállodája, amely KÖZVETLEN ÁTJÁRÁST BIZTOSÍT VENDÉGEINEK az Aquaticum Mediterrán Élményfürdőbe és Termálfürdőbe? 

 

Családi mottónk: Itt minden megvan ami gyerekszemnek és gyerekszájnak ingere! 

 

  1. Teakonyháinkban, melyek a vendégszobai szinteken helyezkednek Ön a nap 24 órújában kényelmesen - a szobakártyájával nyitva - melegíthet ételt a kicsi gyermekének. 
  2. Otthon felejtette vagy épp nem akarta már elhozni a baba fürdőkádat? Az Aquaticumban ez sem akadály. Sport babakocsi, cumisüveg melegítő, cumisterilizáló, babakád csak, hogy néhányat említsünk a nálunk díjmentesen kölcsönözhető bababarát eszközökből. 
  3. Bébiételek széles választékát kínáljuk előzetes kérés nélkül a svédasztalos reggelihez, míg a nagyobbakat tejbegrízzel kényeztetjük. De, hogy bizonyítsuk, hogy a vacsoránál sem feledkezünk el a gyerekekről minden nap külön ún. gyerek svédasztalról választhatnak.
  4. A szállodai Óriás Gyerekjátszónkban gyermekét mindig biztonságban tudhatja, hiszen szakképzett óvónőink mindennap 8 órától 18 óráig látnak el felügyeletet. 
  5. Nem múlhat el hétvége Aqua Manó party nélkül, mely igazi sláger animációs programmá nőtte ki magát. De szintén a hétvége programjához tartozik, hogy a gyerekek kézműves foglalkozáson vehetnek részt.
  6. Az Élményfürdőben a legkisebbeket bébimedence várja, melynek különlegessége, hogy a víz fertőtlenítése nem klórral, hanem bababarát fertőtlenítőszerrel történik. A picit nagyobbaknak a vizi mászókák, vagy az elefántcsúszda ígér kellemes szórakozást. Az Élményfürdőben is a legfontosabb számunkra a biztonság, hiszen csúszásgátló és ütéscsillapító burkolatokkal ellátottak a medencék. 

 

➽ a SZOBAFOGLALÁS gombra kattintva gyorsan, egyszerűen készíthet egy árkalkulációt, és a csak online elérhető 3%-os hírlevél feliratkozási kedvezménnyel le is foglalhatja pihenését!

 

Szobafoglalás

 

 

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy az Aquaticum Mediterrán Élményfürdő a kötelező, féléves karbantartási munkálatok miatt

2020. március 9. (hétfő) és március 19. (csütörtök) között zárva tart.

A nyitás várható időpontja: 2020. március 20. (péntek), 12:00 óra.  

 

Galéria