Különleges Aquaticum Strand

2021-ben is Újdonság

Többgenerációs Strand az Aquaticum Wellness Hotellel közvetlen összeköttetésben!

 

Az Aquaticum Termál & Wellness Hotel****, Debrecen egyetlen szállodája, melynek Vendégei egyszerre élvezhetik a szálloda nyújtotta kényelmet és külön belépőjegy megváltása nélkül az Aquaticum Strand-ot is! 

Szállodai szobájából fürdőköntösben átsétálva részese lehet a minden elemében egyedi, többgenerációs szabadtéri vizes élménypark fantasztikus szolgáltatásainak. 

 

Gyerekek vizi paradicsoma 1900 m2-en 

Egyedi attrakciók és élményelemek, amelyek kiemelik az Aquaticum Strandot a többi szabadtéri fürdő közül. A gyerekeket itt garantáltan sok pozitív inger éri: Az egészen kicsiknek (0-4 éves) gyerekpancsoló fröcskölő állatfigurákkal, bébi csúszdákkal. A 4-8 éves gyerekeket a Robinson fa, a 8-12 éves kis kalózokat pedig léghajódokkoló várja vizi ágyúkkal, többféle csúszdával. A maximális kényelmet bébi pelenkázó valamint családbarát öltözők biztosítják.

 

 

Szobafoglalás

 

Óriáscsúszdák, üvegaljú medence és egyéb különlegességek

Az új strand egyik jelképe, a 12 méter magas központi épület, melynek medenceszintjén gyógy- és relaxációs medencék, sportvilág, kalandmedence, négyféle óriáscsúszda is helyet kapott.  A fantasztikus zöld növényfalak, a halkan csordogáló vízesések és vízfátyolok emelik európai színvonalúra a strandot. 

Kiemelkedő attrakciótársítás az ugróplatform és fölötte 12 méter magasan épített, üvegaljú medence.  A különleges kialakítású medencéhez szervesen kapcsolódik egy vizibár, valamint a napozóterasz nyugágyai, árnyékolói. 

 

 

 

Látogassanak el hozzánk, hogy a családi kikapcsolódás mindenkinek felhőtlen élménnyé válhasson! 

 

SZOBAFOGLALÁS gombra kattintva gyorsan, egyszerűen készíthet egy árkalkulációt, és a csak online elérhető 3%-os hírlevél feliratkozási kedvezménnyel le is foglalhatja a család pihenését!

 

Szobafoglalás

 

Képgaléria

5 érv, ami miatt nem érdemes tovább halogatnia 2021. nyári foglalását:

 

  1. az áraink a foglaltság függvényében változnak, minél hamarabb foglal annál alacsonyabb áron foglal
  2. a legkedveltebb szobatípusokból viszonylag korlátozott alapból a kínálat 
  3. jelenleg a legkedvezőbb fizetési és lemondási feltételekkel foglalhat, de ez az idő előrehaladtával "szigorodhat"
  4. 3% extra kedvezményt biztosítunk a hírlevélre feliratkozás esetén
  5. még a nyár minden időszaka foglalható, de az idő előrehaladtával kialakulnak teltházas időszakok