A termálpihenés tökéletes helyszíne

Az Aquaticum Termál & Wellness Hotel****, Debrecen egyetlen szállodája, melynek Vendégei egyszerre élvezhetik a szálloda nyújtotta kényelmet és külön belépőjegy megváltása nélkül az Aquaticum Termálfürdőt is! 

Szállodai szobájából kényelmesen, fürdőköntösben átsétálva lehet részese a páratlan termál élménynek

 

Az Aquaticum Termálfürdő a kényeztető pihenés teljes tárházát kínálja a szállóvendégek számára. A termálvíz símogató gyógyító ereje, a testet lelket melengető szauna, valamint a Wellness sziget ellazító masszázsainak vonzereje teszi a nálunk töltött időt felejthetetlenné.

Az pedig már tényleg a "hab a tortán", hogy a medencéinkből kitekintve a Nagyerdő nyugalma és természet szépsége öleli körbe.

 

Szobafoglalás

 

Medencék

A „lélek kútjának elnevezett váltófürdő és a négy őselemre utaló medencetér (tűz, víz, föld, levegő) kiválóan biztosítják a felfrissülést, a pszichés állapot javulását. A "termálszentélyben" különböző hőfokú gyógyvizes medencék, gombazuhanyok, dögönyözők, pezsgőfürdők, élményzuhanyok, valamint kényelmes pihenőhelyiségek fűtött ülőpadok és pihenőágyak teszik kellemesebbé a pihenést.

 

Szobafoglalás

Mindent az egészségért

 

Termálfürdőnk egészségtámogató szolgáltatásaiba beletartozik a szaunavilág, ahol finnszauna, infraszauna, gőzkabin különböző pihenők és kneipp medence is található. Wellness szigetünkön a szakértő masszőreink állnak rendelkezésükre, ahol a kényeztetés fogalma új szintre kerül. Gyógyászati részlegünkön pedig közel 40-féle gyógyvízre alapozott kezeléssel, szakorvosok közreműködésével segítjük elő a betegek és gyógyvendégek gyógyulását.