Gyerekvilág az Aquaticumban

Egy hely, ahol nemcsak a gyermek, hanem Anya és Apa is jól érzi magát

Szállodánk mind a gyerekek, mind a szülők által oly sokat dicsért szolgáltatása, az Óriás Gyerekjátszó, mely egy közel 300 m2 alapterületű gyermek birodalommal várja a kicsiket. A szabadidő kellemes eltöltését többek között ugrálóvár, piramis játék, mérleg játék, készségfejlesztő játékok, csocsóasztal, biliárdasztal és taifun asztal segítik. Gyerekjátszónkban továbbá szakképzett óvónők gondoskodnak a kicsik felhőtlen szórakozásáról.

 

 

Az Aquaticum Strandon az egészen kicsiket (0-4 éves kor között) egy 0-40 cm fokozatosan mélyülő gyerekpancsoló várja , fröcskölő állatfigurákkal, bébi csúszdákkal, így a legkisebbek is biztonságosan fürödhetnek benne. A gyerekek érzékeny bőrét modern árnyékolástechnika védi. A spray park mellett lévő Robinson fára a 4-8 éves gyerekek akár fel is mászhatnak, a 8-12 éves kis kalózokat pedig léghajódokkoló is várja vízi ágyúkkal, többféle csúszdával, hintákkal, vízeséssel, kötélmászókával.

Különleges szórakozást ígér a spray park, és a családi csúszdákon közösen lehet a vízbe csobbanni. Az ügyesebbeknek a hullámmedence is izgalmas perceket nyújthat.  A lassú folyóban, azaz az 1,2 méter mély sodrómedencében fürdőzők pedig úgy érezhetik magukat, mintha valóban folyóvízben úsznának. A kalandmedencék mellett, négyféle óriáscsúszda várja a kicsiket és nagyokat.

 

 

A Mediterrán Élményfürdő gyermekmedencéjében a kicsik kellemes vízben pancsolhatnak. A vízi mászókákon végigmenni, majd a csúszdán a vízbe csobbanni igazán kellemes szórakozást ígér. A sárkány- és elefántcsúszda, valamint a gombazuhany is közkedvelt a gyermekek körében. Az élményfürdőzést a legkisebbeknek sem kell kihagyni. A bébimedence 0-3 éves korig, vízálló pelenkával használható. A medence különlegessége, hogy a víz fertőtlenítése nem klórral történik, hanem bababarát fertőtlenítőszerrel, amely vigyáz a babák bőrére és a szemüket sem csípi. A picik felülhetnek a teknősre és természetesen ők is csúszdázhatnak 34-36 ˚C-os vízben. ezen kívül ötféle csúszda várja a szórakozni vágyó nagyobb gyerekeket. 

A  pancsolás és a vízi játékok kipróbálása után a Gyerekjátszóban újabb kalandok részesei lehetnek a gyermekek. A kétszintes gyermekjátszót 3-12 éves kor közötti gyermekek vehetik igénybe, szülői felügyelet mellett.