Gyerekbarát Szálloda

Gyermekének kaland, Önnek pihenés

Óriás

Az Aquaticum Wellness Hotel a gyerekes családok fellegvára!

 

Egy családi kikapcsolódáson mindennek tökéletesnek kell lennie, éppen ezért szeretnénk a közös pihenést zavartalan, felejthetetlen élménnyé varázsolni minden család számára! Az Aquaticum Termál & Wellness Hotel****-ben számos gyerekbarát szolgáltatással szolgáljuk nemcsak a gyerekek, de a szüleik kényelmét is.

 

Családbarát kialakítású szobák

Szobáink negyede családbarát és egyben gyerekbarát kialakítású. Nagyon tágasak és komfortosak, egyik legnagyobb előnyük, hogy az apartmanon belül a szobák összenyithatóak, így tökéletes megoldás olyan családoknak, ahol a szülők és a gyerekek külön, de mégis egymás közvetlen közelében szeretnének pihenni. Természetesen a biztonság is fontos szempont, így a bútorok lekerekítettek, hogy a szülőknek egyáltalán ne kelljen aggódniuk. 

 

Szobafoglalás

 

Óriás Gyerekjátszó a gyerekek birodalma

Család-, és gyerekbarát szállodaként kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a felnőttek is úgy tudjanak feltöltődni, hogy közben a gyerekek is felhőtlenül szórakoznak. Ebből a célból alakítottuk ki hatalmas, közel 300 m2 alapterületű gyerekbirodalmunkat, ahol többek között ugrálóvár, piramis játék, készségfejlesztő játékok, csocsóasztal, billiárdasztal, X-box 360 várja a kicsiktől a tinidzserekig a gyereksereget. Nyitvatartási időben szakképzett óvónőink felügyelnek a gyerekekre, így a szülők kettesben is élvezhetik az Aquaticum Élményközpont szolgáltatásait, választhatják az aktív kikapcsolódást, vagy a passzív ellazulást. 

Óriás Gyerekjátszó normál időszaki nyitvatartása: Mindennap 10.00-18.00

 

Teakonyha a kisgyermekes családok kedvence

Szállodánk családi szárnyán található a teakonyha, melyet kifejezetten a kisbabával érkező vendégeinknek alakítottunk ki, hogy pihenésüket még gondtalanabbá varázsoljuk és az otthonhoz hasonló körülményeket teremtsünk! A teakonyha egy nagyon világos, hatalmas ablakokkal rendelkező és modern konyhai berendezésekkel felszerelt helyiség, mely a bejelentkezéskor kapott karaszalaggal vendégeink számára díjmentesen használható és a nap órájában igénybe vehető. 

Többek között etetőszékkel, műanyag evőeszközökkel és tányérokkal, valamint mikrohullámú sütővel és vízforralóval könnyítjük meg az anyukák dolgát. A bébiétel és a gyümölcspüré elkészítése így már biztos nem okozhat gondot!

 

Látogassanak el hozzánk, hogy a családi kikapcsolódás mindenkinek felhőtlen élménnyé válhasson! 

 

➽ a SZOBAFOGLALÁS gombra kattintva gyorsan, egyszerűen készíthet egy árkalkulációt, és a csak online elérhető 3%-os hírlevél feliratkozási kedvezménnyel le is foglalhatja a család pihenését!

 

Szobafoglalás

 

Galéria

Gyerek/Bababarát eszközök és szolgáltatások a szállodában:

 

 1. etetőszék az étteremben
 2. gyerekmenü a svédasztalos étkezéseknél 
 3. gyerekköntös
 4. cumisterilizáló
 5. cumisüveg melegítő 
 6. babaágy
 7. babakád
 8. fellépő (zsámoly)
 9. WC szűkítő 
 10. kiságyra rátehető pelenkázó 
 11. használtpelenka-tartó 
 12. sport babakocsi
 13. szakképzett óvónői felügyelet az Óriás Gyerekjátszó nyitvatartási idejében 
 14. igény esetén gyerekfelügyelet az Óriás Gyerekjátszó nyitvatartási idején kívül, külön díj ellenében 
 15. teakonyha vízforralóval és mikrohullámú sütővel