Élje ki fürdőkomplexusát az Aquaticumban!

A fürdőkomplexusra a debreceni fürdőkomplexum a megoldás

 

A sírás kerülgeti, ha az azúrkéken csillogó medencékre gondol? A járvány keresztbe tett a jól megérdemelt szaunázásnak? Már kaparja a falat egy kis termálvízért? Ha mindez igaz Önre, akkor bizony elvonási tünetekkel tarkított fürdőkomplexusa van! A jó hír az, hogy van rá gyógymód.

Családi kétágyas szoba

Valószínűleg sokkal kevesebb olyan embert találunk a világban, aki irtózik a fürdéstől, a víztől és mindentől, ami ezzel kapcsolatos, mint ahányan a valódi fürdő imádók vannak. Mondhatjuk, hogy Magyarország szerencsére nem áll rosszul termálvízzel, természetes tavakkal és pancsolási lehetőségekkel, így természetes, hogy sokaknak elsőszámú szűrője az ilyen szolgáltatások elérése, ha utazásról van szó. Az egyre növekvő igényeket egyre több modern spa és wellness hotel igyekszik kiszolgálni, nem elfelejtkezve  természetesen az olykor évszázados múltra visszatekintő klasszikus fürdőkről sem.

 

Családbarát négycsillagos szálloda MEGNÉZEM»»»

Szobafoglalás

A világon a legtöbb hétköznapinak tűnő elfoglaltság azonban gyökeresen megváltozott a koronavírus járvány hatására. Olyan dolgokról kellett lemondanunk, ami addig egészen természetesen volt része az életünknek. Lehet, hogy ez nem is tűnt olyan nehéznek, amíg az első rémület le nem csengett bennünk, aztán azonban jött a nyár. A meleg napok, amikor „elemi berögződés a hűs habok közé merülni, vörösre izzadni a szauna apró kabinjában, nézni, ahogy gyermekünk önfeledten csúszik le ezredszerre is a csúszdán, vagy egyszerűen csak kiáztatni fáradt testünket a jacuzzi simogató buborékjai között.”

Mediterrán Élményfürdő

Sokan még mindig nehezen veszik rá magukat, hogy életüket visszatolják a régi kerékvágásba, ami talán nem is lehetséges és nem is baj, hiszen fő az óvatosság. De a koronavírus valószínűleg hosszabb ideig marad velünk, mint először gondoltuk, így valamennyit talán visszaszedhetünk néhai jó szokásaink közül – a fürdőzés szeretete pedig mindenképp ilyen.  Egy Élményfürdő benne úszómedence, hullámmedence, gyerekmedence, jacuzzi, óriás csúszda, sodrófolyósó, barlangfürdő, masszázs csobogó, termálvizes medencecsarnok, váltófürdő és rengeteg élmény: ideje visszanyerni mindezt, ha már az elvonási tünetek jobban kínoznak, mint a reuma.

 

Relaxáló Termálfürdő MEGNÉZEM»»»

 

Komplexusaink mindennapi életünk szerves részei, vagy gátlásainkat, vagy éppen ellenkezőleg: „legmélyebb vágyainkat fejezik ki.”

 

A jó hír azonban, hogy felismerésük már félsikernek számít. Így, ha a cikk olvasása közben néha megállt, behunyta a szemét, hosszan elképzelte, milyen lenne megfogni a fém korlátot és beleereszkedni a hűs – vagy épp forró habokba, csak ülni és nem csinálni semmit, fájó tagjait áztatni a semmihez sem hasonlítható illatú termálvízben, vagy a leghosszabb csúszdáról lecsúszva mindent beborítani a kifröccsenő vízzel, akkor nézzen szembe a fürdőkomplexusával, és forduljon kezelőorvosához vagy az Aquaticum Debrecen Hotel és Fürdőkomplexum üdítő megoldásaihoz.

 

Az Aquaticum Debrecen még az alábbiak miatt is nagyszerű választás:

Az Aquaticum egész évben komplex szolgáltatásokkal várja!

Jöjjön, próbálja ki, élje meg az élményt nálunk!

 

Szobafoglalás