Foglaljon a nyárra

csak 15% előleg befizetésével

Kedvező foglalási feltételek 2021. nyárra!

 

  1. A 2021-es nyári időszakban szakítva a korábbi minimum 50%-os előleg fizetési  kötelezettséggel, idén már mindössze 15% előleg átutalásával biztosíthatja családja belföldi nyaralását, így a választott foglalási dátumot akár többször is tudja módosítani. Értékesítő kollegáink egybehangzó véleménye, hogy erre az utóbbi években nem volt példa, de most szeretnénk ezzel is megkönnyíteni döntésüket ebben a bizonytalansággal terhelt időszakban. 

 

Foglalás előtt ezeket is jó tudni:

  1. Az Aquaticum Hotel árpolitikáját mindig is az ár-érték arányok érvényesülése és a következetesség jellemezte. Ez utóbbi abban ölt testet, hogy minél több a szabad szobánk egy adott időszakra annál alacsonyabbak az áraink.  Értékesítő kollegáink nem győzik hangsúlyozni, hogy foglaljanak minél hamarabb, mert így érhetik el a legkedvezőbb árat. 

 

  1. Az is jellemzője az árpolitikánknak, hogy a kiemelt időszakok kivételével 3 féle fizetési mód közül választhat az igényei szerint, s annak függvényében, hogy Ön mennyire rugalmas az utazás időpontját illetően változik a szobaár. Értékesítő kollegáink felhívják az érdeklődő vendégeink figyelmét ha vállalja, hogy nem módosul a foglalási dátum, akkor a legkedvezőbb az ár.   

 

Az Aquaticum Wellness Hotel Debrecen egyetlen szállodája, melynek vendégei egész évben egy fedett folyosón keresztül, fürdőköntösben kényelmesen átsétálhatnak az Aquaticum Mediterrán Élményfürdőbe, Termálfürdőbe és szezonálisan működő Új Aquatcum Strandra külön belépőjegy megváltása nélkül!

 

SZOBAFOGLALÁS gombra kattintva gyorsan, egyszerűen készíthet egy árkalkulációt, és a csak online elérhető 3%-os hírlevél feliratkozási kedvezménnyel le is foglalhatja a család pihenését!

 

Szobafoglalás

 

Galéria

5 érv, ami miatt nem érdemes tovább halogatnia 2021. nyári foglalását:

 

  1. az áraink a foglaltság függvényében változnak, minél hamarabb foglal annál alacsonyabb áron foglal
  2. a legkedveltebb szobatípusokból viszonylag korlátozott alapból a kínálat 
  3. jelenleg a legkedvezőbb fizetési és lemondási feltételekkel foglalhat, de ez az idő előrehaladtával "szigorodhat"
  4. 3% extra kedvezményt biztosítunk a hírlevélre feliratkozás esetén
  5. még a nyár minden időszaka foglalható, de az idő előrehaladtával kialakulnak teltházas időszakok