Csúszdás kalandok

Gyűjtsön felejthetetlen nyári kalandokat az Aquaticum Strandon vagy az Mediterrán Élményfürdőben! A vakáció alatt a csúszdák mellett a hét minden napján kültéri játékok, sportolási lehetőségek és változatos programok nyújtanak felhőtlen perceket a család minden tagjának! 

Szobafoglalás

Csúszdák a Strandon 

felnőtt kalandmedencében 4 különleges csúszda várja Vendégeinket:

  1. Az Aquatube csúszda a vízi csúszdák klasszikusa. Nagyon sokoldalú,  kívül-belül lenyűgöző látványossággal, áttetsző csúszdaelemekkel, különleges mintázatokkal.  
  2. A Gömb csúszda különleges formavilágával emelkedik ki a csúszdák közül. Érdekes tematikával rendelkezik, természetesen a csúszdázók számára mindig tartogat néhány érdekes kanyart a formatervezése.
  3. Az  UFÓ csúszdán a Vendégek három különböző élményt élhetnek át egy csúszdán belül; elsőként gyors csúszást egy zárt csőcsúszdán, majd megérkeznek egy hatalmas tányérba, ahol a centrifugális erő hatására körbe-körbe csúsznak, majd végezetül becsúsznak a kifutóba.
  4. A Feketelyuk csúszda különleges élményt nyújt mindenki számára. A sötét csúszdában csúszó olyan vizuális élményeket tapasztalhat meg, a különleges, színes fényáteresztő sávok segítségével, amiben máshol nem lehet része.

 

 

Csúszdák az Élményfürdőben

Az élményfürdőben találhatóak a dús trópusi növényzettel benőtt narancs és sárga csúszdák, amelyek a legnagyobbak és legizgalmasabbak. A bátrabbak 9 méter magasról csúszhatnak le a zárt csúszdán, a végén pedig 28-30 C-os vízbe csobbanhatnak bele. Aki egyszer kipróbálja ezt az élményt biztos, hogy többször is át akarja élni az izgalmas pillanatokat. A nyitott kamikáze csúszdát azoknak ajánljuk, akik nem rettennek vissza egy gyors, lendületes és hátborzongató csobbanástól. A Hydro csúszdán a sok kanyartól szédítő élményeket szerezhetünk, amit a végén egy kellemes csobbanás követ.  A családi csúszdán a papa, mama és gyerekek együtt szórakozhatnak. A gyermek és bébimedencében a legkisebbek is biztonságosan csúszdázhatnak

 

Szobafoglalás