Családbarát szolgáltatások

A családbarát Aquaticum Termál & Wellness Hotel****-ben széles azon szolgáltatások palettáját, melyek a kicsik kényelmét szolgálják. Így a szállodai szobák ¼-e „családbarát szoba”, mely nem csupán színvilágában tér el az „exkluzív kialakítású szobáktól”.

A szobák kialakítása, felszereltsége terén összenyitható kétágyas szobákat is kínálunk Vendégeinknek, a bútorok lekerekítettek, belsejükben babzsák fotellel, az apartmanokba pedig a gyerekek által kedvelt emeletes ágy található. 

Ezen a szárnyon egy díjmentesen használható teakonyha is a Vendégeink rendelkezésére áll, így a babaételt, gyümölcspürét nem a szobában kell elkészíteniük.

Szállodánk mind a gyerekek, mind a szülők által oly sokat dicsért szolgáltatása, az Óriás Gyerekjátszó, mely egy közel 300 m2 alapterületű gyermek birodalommal várja a kicsiket, mely rendelkezik fedett és terasz résszel is. A szabadidő kellemes eltöltését többek között ugrálóvár, piramis játék, mérleg játék, készségfejlesztő játékok, csocsóasztal, biliárdasztal és taifun asztal segítik.

Nyitvatartási időben képzett óvónőink felügyelnek a gyerekekre, így a szülők ez idő alatt felfedezhetik Debrecen mesés belvárosát, vagy akár élvezhetik az új Fitness-szigetünk nyújtotta lehetőségeket néhány méterre gyermeküktől.

 

A GYEREKJÁTSZÓ NYITVATARTÁSA:

Mindennap, 08.00 - 18.00

Tájékoztatjuk Szállóvendégeinket, hogy a Gyerekjátszó ajtaja 18.00 és 22.00 óra között a mágneses karórával nyílik. Ebben az időszakban a szórakoztató játékok (csocsó, ping-pong és légfoci, óriás amőba) használhatóak. Az említett játékokhoz tartozó eszközök felvehetők a recepción. 

 

Az óriás gyerekjátszóról bővebben >>

 

SZOBAFOGLALÁS gombra kattintva gyorsan, egyszerűen készíthet egy árkalkulációt, és a csak online elérhető 3%-os hírlevél feliratkozási kedvezménnyel le is foglalhatja a család pihenését!

 

Szobafoglalás

 

Szállodánkban rendszeresen szervezünk animációs programokat, így a gyerekek részt vehetnek többek között kézműves foglalkozáson, lufit hajtogattathatnak lufi bohócunkkal, vagy táncolhatnak az Aqua Manó partyn.

PROGRAMOK A SZÁLLODÁBAN >>

Natura Éttermünkben természetesen a kicsik is megtalálják az ízlésüknek megfelelő finomságokat, a svédasztalra bébiételt is készítünk ki, az etetőszék pedig alapfelszereltségeink közé tartozik.

Vendégeink rendelkezésére állnak további gyerek- és bababarát eszközök is, mint például kiságy, sterilizáló, fellépő, babakocsi, WC-szűkítő.

 

GYERMEK/BÉBIBARÁT ESZKÖZÖK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK A SZÁLLODÁBAN:

  1. etetőszék az étteremben
  2. gyermekmenü a svédasztalos étkezéseknél
  3. gyerekköntös
  4. cumisterilizáló
  5. cumisüveg melegítő
  6. babaágy
  7. babakád
  8. fellépő (zsámoly)
  9. WC-szűkítő
  10. kiságyra rátehető pelenkázó
  11. használtpelenka-tartó
  12. sport babakocsi
  13. gyerekjátszó szakképzett óvónők felügyeletével a nyitva tartási időben
  14. igény esetén gyerekfelügyelet a gyerekjátszó nyitva tartási idején kívül, külön díj ellenében
  15. teakonyha vízforralóval és mikrohullámú sütővel

 

Képgaléria