#nekemazaquaticum: Fenyő Iván

#nekemazaquaticum: Fenyő Iván

1. Rövid időn belül másodízben jártál nálunk, mik a benyomásaid szállodánkról, a komplexumról?

Az, hogy nagyon családias, kellőképpen nagy, de mégis kifejezetten családbarátnak tűnik a hely. Sok kisgyerekes családdal találkoztam, aminek nagyon örültem. Viszont sajnos nem tartózkodtam itt túl hosszú ideig, de remélem, majd legközelebb, ha eltöltök itt 2-3-4 napot egyben, akkor több mindenről tudok beszámolni. 

2. Szállodánk éttermének különlegessége, hogy előzetes kérés nélkül és folyamatosan kínál ételeket az egyedi étrendet folytató vagy ételintoleranciával élőknek is. Ha jól tudom, Te sem hagyományos étrendet folytatsz?

Velem ilyen szempontból nem könnyű, mert én vegán vagyok, sőt még glutén- és cukormentes is. De az Aquaticumban nagyon jó az étel és a séf profi, nagyon finom ételt készített. A vacsora tehát fenséges volt és már második alkalommal. Nagyon tisztelettudó mindenki, azt vettem észre, hogy tisztelettel fordult mindenki felém és ez nagyon jólesik, ez nagyon jó érzés. Kedves és segítőkész kis csapat van itt! 

3. A fejedben milyen kép élt Debrecenről mielőtt nem jártál még itt? 

Azt kell, mondjam igazából nem nagyon élt semmilyen kép, korábban egyáltalán nem ismertem. De például ma reggel bementem a városba egy nagy bevásárlóközpontba és pont azon gondolkoztam, de szép hely ez a Debrecen, jó lehet itt élni. Milyen jó lenne eljönni 2-3 napra megismerni a várost! Ha azt mondják Szeged vagy Debrecen, nekem ez a kettő teljesen ugyanolyan, de nyílván amiatt, mert egyiket sem ismerem, mindkettő úgymond fehér folt. Viszont ahogy most idejöttem, azt tapasztaltam, hogy nagyon szép a város, szívesen lennék még itt, akár csak egy sétára, azt érzem, abszolút lenyugszik itt az ember. 

4. A szálloda közvetlen környezetét érintőlegesen láthattad, viszont a szolgáltatásainkat még nem volt alkalmad kipróbálni. Van esetlegesen így látatlanban valami amit, ki szeretnél próbálni? 

Az élményfürdőt mindenképpen kipróbálnám. Budapesten is szoktam fürdőbe járni, szeretem az ilyen termál dolgokat, szaunákat, itt ezeket szívesen kipróbálnám. 

5. Ma épp Valentin nap van, ráadásul tegnap este szállodánkban párkapcsolatokról beszélgettél a vendégekkel.  Van valami rövid üzeneted így Valentin nap kapcsán?

Szeretni kell egymást! Ez alapvető és ezt tudjuk, de mostanában rájövök, hogy meg kell tanulni nagyon és igazán szeretni magunkat. Pontosabban azt gondolom, két dolgot kell megtanulnunk, ami nem feltétlen jön alapból. Meg kell tanulnunk önmagunkat szeretni és utána a másikat elkezdeni, megtanulni szeretni. Amikor azt gondoljuk, hogy szeretjük a másikat lehet, hogy csak függünk tőle, ragaszkodunk valamiért a másikhoz, de nem biztos, hogy tényleg szeretem, szeretlek ahogy vagy bármit csinálsz, hanem feltétellel szeretem, ez nem biztos, hogy az igazi szeretet. 

6. Nagyon sokan szeretnek divatosan szólva "wellnessezni." Te is ilyen típus vagy? Vagy esetleg szeretnél, de a munkád annyira elfoglalttá tesz, hogy nincs rá lehetőséged? Ha mégis elmész mi jelenti számodra a feltöltődést?  

Én összesen eddig életemben négy, vagy öt wellness szállodában voltam úgy, hogy két vagy annál több éjszakát ott is töltöttem. Valahogy mást csináltam mindig, vagy kimegyek például a természetbe, vagy futok. De mostanában amikor úgy alakult, hogy épp voltam wellnessezni akkor mindig rájövök, hogy ez egy nagyon jó dolog, annyira ellazítja az embert. Ugyanakkor érzem, hogy nem csinálom eleget, pedig néha épp erre lenne szükségem, amikor van 2-3 szabad napom és hogy: - ugorjunk csak el valahova! Lehet lenne is rá időm valamikor, de eszembe se jut. De most, hogy itt vagyok az Aquaticumban és egy éjszakát már itt aludtam - pedig ezalatt nem igazán pihentem-, de már azt érzem, hogy máshol vagyok, egy picit  kikapcsol a mindennapi körforgásból. 3 napra eljönni ide és úgy, hogy közben pihenhetnék is, na az de jó lenne!  

Köszönjük szépen az interjút és ígérjük, hamarosan szaván fogjuk Ivánt, ha újra nálunk jár, részletesebben beszámol az élményeiről Önöknek!