A Nagy Utazós Nap

Amit mindannyian nagyon várunk már!

 

Nagyon várjuk, hogy elérkezzen a NAGY AQUATICUM UTAZÓS NAP, amikortól újra üzemelhetnek majd a medencéink, amikortól gyerekzsivajtól hangos a Gyerekjátszónk, amikortól finom ételek sorakozhatnak a svédasztalon, amikortól végre fogadhat szállodánk vendéget szabadidős céllal!
 

Jelenleg mi sem tudjuk pontosan mikor lesz ez, de MI A NYÁRRA KÉSZÜLÜNK!

 

 

A nyár, amikor újra megnyithatja kapuit a minden elemében egyedi, többgenerációs szabadtéri vizes élménypark, az Aquaticum Strand.

Ha egy igazán különleges belföldi nyaralásra vágyik, válassza 2021-ben az Aquaticum Termál & Wellness Hotelt.   

 

Szobafoglalás

 

Aquaticum Strand: Gyerekvilág 1900 m2-en 

Egyedi attrakciók és élményelemek, amelyek kiemelik az Aquaticum Strandot a többi szabadtéri fürdő közül. A gyerekeket itt garantáltan sok pozitív inger éri: Az egészen kicsiknek (0-4 éves) gyerekpancsoló fröcskölő állatfigurákkal, bébi csúszdákkal, a 4-8 éves gyerekeket a Robinson fa, a 8-12 éves kis kalózokat pedig léghajódokkoló várja vizi ágyúkkal, többféle csúszdával. A maximális kényelmet bébi pelenkázó valamint családbarát öltözők biztosítják.

 

 

➽ a SZOBAFOGLALÁS gombra kattintva gyorsan, egyszerűen készíthet egy árkalkulációt, és a csak online elérhető 3%-os hírlevél feliratkozási kedvezménnyel le is foglalhatja a család pihenését!

 

Szobafoglalás