Always book your room on www.aquaticum.hu!

Best
price guarantee!

Continue

You can choose
from the full range of roomtypes!

Continue

Extra services
just here!

Continue

Felejthetetlen élmények kicsiknek és nagyoknak!

Az Aquaticum Hotel az ország első természetvédelmi területén, Debrecen pihenőövezetében, a Nagyerdő szívében helyezkedik el. Szállodánkban kicsik és nagyon egyaránt felhőtlenül szórakozhatnak, gyerekbarát szolgáltatásaink a családok kedvencei!

Tudta Ön, hogy az Aquaticum Termál & Wellness Hotel**** Debrecen egyetlen szállodája, amely Vendégeinek közvetlen átjárást biztosít az Aquaticum Mediterrán Élmény- és Termálfürdőbe, valamint nyári időszakban a tervezetten 2020. nyarán megnyíló Aquaticum Strandra! Az Aquaticum komplexumon már a félpanziós ellátás keretén belül diétás konyhával rendelkező Natura étterem, továbbá külön térítési díj ellenében igénybe vehető Wellness-sziget,  Szaunavilág, Gyógyászati részleg, valamint Fogászati központ járul hozzá a teljes feltöltődéshez.

Az Aquaticum a családok kedvence!

 

Nálunk kiemelten fontos, hogy minden korosztály számára biztosítsuk a tökéletes kikapcsolódás lehetőségét. A babáktól egészen a felnőttekig.

Óriási, modern és felszerelt gyerekjátszó gondoskodik a kicsik felhőtlen szórakozásáról. Szakképzett óvónők és babysitterek pedig a szülők feltöltődéséről. A szállodánk családi szárnyán található teakonyhát annak érdekében alakítottuk ki, hogy a kisbabával érkező Vendégeink pihenését még gondtalanabbá tegyük.

Látogatása alkalmazával személyesen is találkozhat Bubuval, az Aquaticum puha kabalájával, aki időnként felbukkan az Aqua Manó Party-kon is. A kicsik közös fotót is készíthetnek vele!

Családbarát szolgáltatásainkról ITT olvashat bővebben.

Event calendar

Eventful Enviroment

Many programme locations are within walking distance to the hotel, which allows the entire family to relax

 • 10

  programme
  locations

 • 11

  various
  sport facilities

 • 3

  hectare
  park forest