Warum lohnt es sich, über unsere www.aquatium.hu Website zu buchen?

Bestpreisgarantie!

Weiter

Sie können aus unserem

vollen Sortiment wählen!

Weiter

Extradienstleistungen

nur hier!

Weiter

Felejthetetlen élmények kicsiknek és nagyoknak!

Az Aquaticum Hotel az ország első természetvédelmi területén, Debrecen pihenőövezetében, a Nagyerdő szívében helyezkedik el. Szállodánkban kicsik és nagyon egyaránt felhőtlenül szórakozhatnak, gyerekbarát szolgáltatásaink a családok kedvencei!

Tudta Ön, hogy az Aquaticum Termál & Wellness Hotel**** Debrecen egyetlen szállodája, amely Vendégeinek közvetlen átjárást biztosít az Aquaticum Mediterrán Élmény- és Termálfürdőbe, valamint nyári időszakban a tervezetten 2020. nyarán megnyíló Aquaticum Strandra! Az Aquaticum komplexumon már a félpanziós ellátás keretén belül diétás konyhával rendelkező Natura étterem, továbbá külön térítési díj ellenében igénybe vehető Wellness-sziget,  Szaunavilág, Gyógyászati részleg, valamint Fogászati központ járul hozzá a teljes feltöltődéshez.

Az Aquaticum a családok kedvence!

 

Nálunk kiemelten fontos, hogy minden korosztály számára biztosítsuk a tökéletes kikapcsolódás lehetőségét. A babáktól egészen a felnőttekig.

Óriás Gyerekjátszónkban  szakképzett óvónők gondoskodnak a kicsik felhőtlen szórakozásáról. A szállodánk családi szárnyán található teakonyhát annak érdekében alakítottuk ki, hogy a kisbabával érkező Vendégeink pihenését még gondtalanabbá tegyük.

Látogatása alkalmazával személyesen is találkozhat Bubuval, az Aquaticum puha kabalájával, aki időnként felbukkan az Aqua Manó Party-kon is. A kicsik közös fotót is készíthetnek vele!

Családbarát szolgáltatásainkról ITT olvashat bővebben.

Event calendar

EREIGNISREICHE UMGEBUNG

Viele Programmorte sind vom Hotel zu Fuß leicht erreichbar, so dass sich die ganze Familie entspannen kann

 • 10

  Programmstandort

 • 11

  verschiedene
  Sportanlagen

 • 3

  Hektar
  Parkwald