Aquaticum Spa

Az Aquaticum Spa részlegét az Aquaticum Mediterrán Élményfürdő, Aquaticum Termálfürdő, Aquaticum Strandfürdő, Aquaticum Szaunavilág, Aquaticum Wellness sziget alkotják. Az Aquaticum Spa valamennyi részlege közvetlenül megközelíthető a szállodából fedett, fűtött folyosón keresztül. Kínált szolgáltatásaink között minden korosztály megtalálja a számára megfelelőt, akár nyugodt percekre, akár pezsgő élményekre vágyik.

Aquaticum Mediterrán Élményfürdő

Kicsiknek és nagyoknak egyaránt önfeledt szórakozást biztosít a banánfákkal, csúszdákkal és jacuzzikkal kecsegtető mediterrán világ. Az elektronikus rendszernek köszönhetően önfeledten fürdőzhetnek Vendégeink, hiszen karórájuk segítségével az élményfürdőben bármilyen fogyasztást lehetőségük van szobaszámlára terheltetni.

Aquaticum Termálfürdő

A 2014-re teljesen újjá varázsolt Aquaticum Termálfürdő különböző hőfokú termálvizes medencéit fürdőköntösben, az épület elhagyása nélkül tudják megközelíteni. Különleges élményt nyújt az egész évben nyitva tartó, Nagyerdő fái által övezett szabadtéri termálmedence.

Aquaticum Strandfürdő

A napozás szerelmeseinek ajánljuk a nyári időszakban Strandfürdőnket. Kedvében járunk az aktív pihenésre voksolóknak is, hiszen az úszómedencén kívül strandfürdőnk területén lábteniszpályák, homokos focipálya és strandröplabda-pálya is található.

Aquaticum Szaunavilág

A Termálfürdőben egy négyszáz négyzetméter alapterületű Szaunavilág található, amelyben finn és stollen szaunák, gőzkabinok, jégkút, tepidárium, infra szauna, hideg vizes csobbanó medence, Kneipp medencék és élményzuhanyok szolgálják Vendégeink kikapcsolódását.

Aquaticum Wellness sziget

A Spa részlegben található újraértelmezett Wellness szigetünk által nyújtott kezelések alappillére az öt kontinens 70 országában ismert Germaine de Capuccini luxustermékek hatékonysága és az ehhez kapcsolódó masszázstechnika, mely néhány perc alatt egy másik világba varázsolja Önt. Próbálja ki Ön is, hogy megteremthessük testi-lelki harmóniáját!

Image description
Image description
Image description
Image description
Image description
Image description
Image description
Image description
Image description
Image description
Image description
Image description
Szobafoglalás