Hosszabbított nyitva tartás az Óriás gyerekjátszóban

2017. november 30. és december 2. (3 nap), 08.00 és 21.30 óra között hosszabbított nyitva tartással várjuk kedves Vendégeinket! 

Óriás gyerekjátszó

Gyermekbarát szállodánkban az itt-tartózkodást még izgalmasabbá teheti, ha ellátogat a közel 221 m2-es gyerekjátszónkba.

Nálunk minden korosztály megtalálja a számára megfelelő kikapcsolódási lehetőséget, a babáktól a felnőttekig. Szakképzett óvónőink mindennap 8 órától 18 óráig várják a kicsiket és a nagyokat egyaránt, ahol garantált a jókedv és a szórakozás. Hétvégén és az iskolai szünetekben szállóvendégeink izgalmas kül- és beltéri programokon vehetnek részt animátoraink segítségével.

 • A gyerekjátszóban 3 éves kor alatt szülői felügyelet szükséges!
 • Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy a gyerekjátszóban zokni használata mindenkinek kötelező - gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt.

A GYEREKJÁTSZÓ NYITVA TARTÁSA:

Mindennap, 08.00 - 18.00

Tájékoztatjuk kedves Szállóvendégeinket, hogy a Gyerekjátszó ajtaja 18.00 és 18.00 óra között a mágneses karórával nyílik. Ebben az időszakban a szórakoztató játékok (csocsó, ping-pong és légfoci, óriás amőba) használhatóak. Az említett játékokhoz tartozó eszközök felvehetők a recepción.

Totyogó rész:

 1. memória
 2. puzzle
 3. színező
 4. kis házikó
 5. kiskonyha
 6. építőkockák
 7. babák, babafelszerelés, plüss állatok
 8. autók (kamion, traktor, teherautó)
 9. csúszda
 10. társasjátékok

2 szintes ugrálóvár

 1. 2 csúszda
 2. boxzsákok
 3. logikai és ügyességi játékok

Szórakoztató rész:

 1. XBOX 360
 2. PS3
 3. csocsó
 4. ping-pong
 5. tájfun
 6. amőba
Image description
Image description
Image description
Image description
Szobafoglalás