Családbarát szolgáltatások

A családbarát Aquaticum Termál & Wellness Hotel**** a 2014 őszére lezajló felújítási munkálatok kapcsán azt is célul tűzte ki, hogy szélesítse azon szolgáltatásainak palettáját, melyek a kicsik kényelmét szolgálják. Így a szállodai szobák ¼-ét „családbarát szobaként” újítottuk fel, mely nem csupán színvilágában tér el az „exkluzív kialakítású szobáktól”.

A szobák kialakítása, felszereltsége terén újításként összenyitható kétágyas szobákat is kínálunk Vendégeinknek, a bútorok lekerekítettek, belsejükben babzsák fotellel, az apartmanokba pedig a gyerekek által kedvelt emeletes ágy is bekerült. 

Kialakítottunk továbbá ezen a szárnyon egy díjmentesen használható teakonyhát is, így a babaételt, gyümölcspürét nem a szobában kell elkészíteniük.

Szállodánk mind a gyerekek, mind a szülők által oly sokat dicsért szolgáltatását, a Gyerekjátszót szintén továbbgondoltuk, melynek eredményeképp egy több mint 300 m2 alapterületű gyermek birodalommal várjuk a kicsiket, mely rendelkezik fedett és terasz résszel is. A szabadidő kellemes eltöltését többek között ugrálóvár, piramis játék, mérleg játék, készségfejlesztő játékok, csocsóasztal, biliárdasztal és taifun asztal segítik.

Nyitvatartási időben képzett óvónőink felügyelnek a gyerekekre, így a szülők ez idő alatt felfedezhetik Debrecen mesés belvárosát, vagy akár élvezhetik az új Fitness-szigetünk nyújtotta lehetőségeket néhány méterre gyermeküktől.

A GYEREKJÁTSZÓ NYITVA TARTÁSA:

Mindennap, 08.00 - 18.00

Tájékoztatjuk Szállóvendégeinket, hogy a Gyerekjátszó ajtaja 18.00 és 22.00 óra között a mágneses karórával nyílik. Ebben az időszakban a szórakoztató játékok (csocsó, ping-pong és légfoci, óriás amőba) használhatóak. Az említett játékokhoz tartozó eszközök felvehetők a recepción. 

Az óriás gyerekjátszóról bővebben >>

Szállodánkban rendszeresen szervezünk animációs programokat, így a gyerekek részt vehetnek többek között kézműves foglalkozáson, lufit hajtogattathatnak lufi bohócunkkal, vagy táncolhatnak az Aqua Manó partyn.

Natura Éttermünkben természetesen a kicsik is megtalálják az ízlésüknek megfelelő finomságokat, a svédasztalra bébiételt is készítünk ki, az etetőszék pedig alapfelszereltségeink közé tartozik.

Vendégeink rendelkezésére állnak további gyerek- és bababarát eszközök is, mint például kiságy, sterilizáló, fellépő, babakocsi, WC-szűkítő.

Gyermek/bébibarát eszközök és szolgáltatások a szállodában:

 1. etetőszék az étteremben
 2. gyermekmenü a svédasztalos étkezéseknél
 3. gyerekköntös
 4. cumisterilizáló
 5. cumisüveg melegítő
 6. babaágy
 7. babakád
 8. fellépő (zsámoly)
 9. WC-szűkítő
 10. kiságyra rátehető pelenkázó
 11. használtpelenka-tartó
 12. sport babakocsi
 13. gyerekjátszó szakképzett óvónők felügyeletével a nyitva tartási időben
 14. igény esetén gyerekfelügyelet a gyerekjátszó nyitva tartási idején kívül, külön díj ellenében
 15. teakonyha vízforralóval és mikrohullámú sütővel

Amennyiben szállodai tartózkodása idején ezeket az eszközöket igénybe kívánja venni, kérjük, jelezze előre a szobafoglalási ív speciális kérés rovatában.

Image description
Image description
Image description
Image description
Image description
Image description
Image description
Image description

Programok a szállodában

Találkozz Bubuval, az Aquaticum kabalaállatával!

Látogatásod alkalmával személyesen találkozhatsz Bubuval, az Aquaticum puha kabalájával, aki felbukkan az Aqua Manó Party-kon.

Készíts közös fotót vele!

Következő időpont: 

 1. 2017. április 22. (szombat)
 2. 2017.04.28. (péntek)
 3. 2017.04.30. (vasárnap)

Családi és gyermekprogramok - Szállóvendégeink részére 

 1. 2017. április 21. (péntek)

20:00 - 22:00  Az est folyamán hangulatos zenével szórakoztatjuk Vendégeinket a Drink bárban. 

 1. 2017. április 22. (szombat)

09:00 - 11:00  Szívecskés tasak készítés - kreatív kézműves foglalkozás a Gyerekjátszóban. 

20:00 - 22:00  Zenei utazás a Föld körül: nemzetek zenéi, játék határok nélkül (labdás, gyorsasági családi sorverseny) - Aqua Manó party a Jupiter teremben. 

Programok 2017.04.28. és 04.30 között

 1. 2017.04.28. (péntek)

20:00 - 22:00 UV party - neon láz - ragyogj az éjszakában! Családi buli, ahol kipróbálhatod magad a legviccesebb játékokban, élvezheted, hogy te világítasz a legjobban a nyertesek közül. (Amennyiben lehetséges, legyen rajtad fehér vagy neon színű ruhadarab.) - Aqua Manó Party a Jupiter teremben

 1. 2017.04.29. (szombat)

09:00 - 11:00 Üvegfestés - kreatív kézműves foglalkozás a Gyerekjátszóban

10:00 - 11:00 Dinamikus jóga a 3. emeleti Venus teremben - vitalizál, energiával tölt fel, javítja az erőnlétet, mégis kellemesen elfáraszt. 

11:00 - 12:00 Egyéni kondicionális állapotfelmérés a Venus teremben 

20:00 - 22:00 az est folyamán hangulatos zenével szórakoztatjuk Vendégeinket a Drink bárban

20:00 - 22:00 csillámos testfestés - kérje kedvenc mintáját és válassza ki a csillámtetoválásához illő csillogó selyemporok ragyogó színeit a Drink bárnál

 1. 2017.04.30. (vasárnap)

09:00 - 11:00 Virág készítése gyöngyből - kreatív kézműves foglalkozás a Gyerekjátszóban

10:00 - 11:00 Gerincjóga - erősítse gerincét és tanulja meg a helyes testtartást oktatónk segítségével a Venus teremben

20:00 - 22:00 Hungarikumok világa: szórakoztató játékok (akadálypálya, tippelj vagy merj!), hagyományőrző magyar slágerek, népdaléneklési verseny - Aqua Manó Party a Jupiter teremben

20:00 - 22:00 Lufihajtogatás - Peti bohóc elkészíti kedvenc figuráját a Jupiter teremben

  A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

      Image description
      Image description
      Image description
      Image description
      Image description
      Image description
      Image description
      Image description