Családbarát szolgáltatások

PROGRAMOK A SZÁLLODÁBAN

A családbarát Aquaticum Termál & Wellness Hotel**** a 2014 őszére lezajló felújítási munkálatok kapcsán azt is célul tűzte ki, hogy szélesítse azon szolgáltatásainak palettáját, melyek a kicsik kényelmét szolgálják. Így a szállodai szobák ¼-ét „családbarát szobaként” újítottuk fel, mely nem csupán színvilágában tér el az „exkluzív kialakítású szobáktól”.

Szobafoglalás

A szobák kialakítása, felszereltsége terén újításként összenyitható kétágyas szobákat is kínálunk Vendégeinknek, a bútorok lekerekítettek, belsejükben babzsák fotellel, az apartmanokba pedig a gyerekek által kedvelt emeletes ágy is bekerült. 

Kialakítottunk továbbá ezen a szárnyon egy díjmentesen használható teakonyhát is, így a babaételt, gyümölcspürét nem a szobában kell elkészíteniük.

Szállodánk mind a gyerekek, mind a szülők által oly sokat dicsért szolgáltatását, a Gyerekjátszót szintén továbbgondoltuk, melynek eredményeképp egy több mint 300 m2 alapterületű gyermek birodalommal várjuk a kicsiket, mely rendelkezik fedett és terasz résszel is. A szabadidő kellemes eltöltését többek között ugrálóvár, piramis játék, mérleg játék, készségfejlesztő játékok, csocsóasztal, biliárdasztal és taifun asztal segítik.

Nyitvatartási időben képzett óvónőink felügyelnek a gyerekekre, így a szülők ez idő alatt felfedezhetik Debrecen mesés belvárosát, vagy akár élvezhetik az új Fitness-szigetünk nyújtotta lehetőségeket néhány méterre gyermeküktől.

A GYEREKJÁTSZÓ NYITVA TARTÁSA:

Mindennap, 08.00 - 18.00

Tájékoztatjuk Szállóvendégeinket, hogy a Gyerekjátszó ajtaja 18.00 és 22.00 óra között a mágneses karórával nyílik. Ebben az időszakban a szórakoztató játékok (csocsó, ping-pong és légfoci, óriás amőba) használhatóak. Az említett játékokhoz tartozó eszközök felvehetők a recepción. 

Az óriás gyerekjátszóról bővebben >>

Szobafoglalás

Szállodánkban rendszeresen szervezünk animációs programokat, így a gyerekek részt vehetnek többek között kézműves foglalkozáson, lufit hajtogattathatnak lufi bohócunkkal, vagy táncolhatnak az Aqua Manó partyn.

Natura Éttermünkben természetesen a kicsik is megtalálják az ízlésüknek megfelelő finomságokat, a svédasztalra bébiételt is készítünk ki, az etetőszék pedig alapfelszereltségeink közé tartozik.

Vendégeink rendelkezésére állnak további gyerek- és bababarát eszközök is, mint például kiságy, sterilizáló, fellépő, babakocsi, WC-szűkítő.

Gyermek/bébibarát eszközök és szolgáltatások a szállodában:

 1. etetőszék az étteremben
 2. gyermekmenü a svédasztalos étkezéseknél
 3. gyerekköntös
 4. cumisterilizáló
 5. cumisüveg melegítő
 6. babaágy
 7. babakád
 8. fellépő (zsámoly)
 9. WC-szűkítő
 10. kiságyra rátehető pelenkázó
 11. használtpelenka-tartó
 12. sport babakocsi
 13. gyerekjátszó szakképzett óvónők felügyeletével a nyitva tartási időben
 14. igény esetén gyerekfelügyelet a gyerekjátszó nyitva tartási idején kívül, külön díj ellenében
 15. teakonyha vízforralóval és mikrohullámú sütővel

Amennyiben szállodai tartózkodása idején ezeket az eszközöket igénybe kívánja venni, kérjük, jelezze előre a szobafoglalási ív speciális kérés rovatában.

Szobafoglalás

Image description
Image description
Image description
Image description
Image description
Image description
Image description
Image description

Programok a szállodában

Találkozz Bubuval, az Aquaticum kabalaállatával!

Látogatásod alkalmával személyesen találkozhatsz Bubuval, az Aquaticum puha kabalájával, aki felbukkan az Aqua Manó Party-kon. Készíts közös fotót vele!

Következő időpont: 

2018. augusztus 07. (kedd)

2018. augusztus 09. (csütörtök)

2018. augusztus 11. (szombat)

Programok a szállodában

2018. augusztus 07. (kedd)

 1. 09:00 - 11:00  kreatív kézműves foglalkozás a Gyerekjátszóban – bagoly kulcstartó készítés
 2. 20:00 - 22:00  Aqua Manó Party a Jupiter teremben - Film fesztivál: kaszkadőr verseny, animátor kerestetik, mozi filmek és mesék zenéi, vicces percek (léggitár verseny, zenei Activity) 

2018. augusztus 08. (szerda)

 1. 10:30 - 11:30 zsonglőrklub kicsiknek és nagyoknak a Gyerekjátszóban – próbálja ki magát tányérforgatásban
 2. 11:30 - 12:30 íjászat - találkozó a Gyerekjátszó előtt
 3. 11:00 – 12:00 jógaóra a Fitness teremben – vitalizál, energiával tölt fel, javítja az erőnlétet, mégis kellemesen elfáraszt

2018. augusztus 09. (csütörtök)

 1. 09:00 - 11:00  kreatív kézműves foglalkozás a Gyerekjátszóban – gyöngyvirág készítés
 2. 20:00 - 22:00  Aqua Manó Party a Jupiter teremben – Tengerész buli: a matrózokkal táncra perdítjük az Aqua Manó- hajó legénységét. Kiderül szereted-e a Kapitány eledelét. Játssz velünk a kalózok kincséért!

2018. augusztus 10. (péntek)

 1. 10:30 - 12:30  vezetett kerékpártúra - találkozó a Gyerekjátszó előtt 
 2. 20:00 - 22:00  az est folyamán hangulatos zenével szórakoztatjuk Vendégeinket a Drink bárban

2018. augusztus 11. (szombat)

 1. 09:00 - 11:00 kreatív kézműves foglalkozás a Gyerekjátszóban 
 2. 10:00 - 11:00 távirányítós kisautó verseny a Gyerekjátszóban
 3. 11:00 - 12:00 triski óra - próbálja ki a háromkerekű rollert, ami olyan élménnyel gazdagítja, mintha szárazföldön síelne
 4. 20:00 - 22:00 Aqua Manó Party a Jupiter teremben – Nyári slágerparádé: izgalmas játékok, a legkedveltebb nyári zenék kavalkádja, ajándék mindenkinek

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

     Image description
     Image description
     Image description
     Image description
     Image description
     Image description
     Image description
     Image description
     Szobafoglalás