Nyári előfoglalási akció!

Foglalja le nyaralását időjárás-garanciával! Az Aquaticum Hotelben az esős napok után még kedvezményt is adunk!

Nyaralásuk idejére időjárás-garanciát vállalunk. Árainkból 10% kedvezményt* adunk minden esős** nap után!

A nyaralási vágyaink sokfélék lehetnek, de egy dolog biztosan közös bennük: mindannyian azt szeretnénk, hogy szabadságunk idején véletlenül se essen az eső. Ezt ugyan biztosítani nem tudjuk, de ha hozzánk foglal, a nyaralása idejére árainkból 10% kedvezményt adunk minden esős nap után! Ne késlekedjen, időjárás-garancia akciónk csak korlátozott számban és korlátozott ideig foglalható! Foglaljon május 31-ig kedvezményesen! 

Szobafoglalás

  1. Utazási időszak: 2017.06.16-2017.09.03. (Kivéve: 2017.07.19-23. Campus Fesztivál, 2017.08.18-21. Virágkarnevál)
  2. Foglalási időszak: 2017.05.17-05.31.

  • Akciónk a már meglévő foglalásokra nem érvényes. 
  • Szobát a szabad kapacitás függvényében tudunk biztosítani limitált számban.
* A kedvezményt értékutalvány formájában biztosítjuk, mely 2017.09.04. és 2018.05.31. között használható fel (kivéve kiemelt szezonok és iskolai szünetek) a következő itt-tartózkodás alkalmával, az online foglalás bruttó értékének 50%-ig, egy összegben. A kedvezmény készpénzre nem váltható, más kedvezménnyel össze nem vonható. A kedvezmény nem átruházható, tehát minden foglalásnak és számlának ugyanazon névre és címre kell szólnia.
  • A kedvezményt kizárólag szállodánk honlapján foglaló vendégeink számára biztosítjuk.
  • Az utalvány sorszámát kérjük a „Megjegyzés” rovatban feltüntetni és az utalványt érkezéskor a recepción leadni!
**esős nap: esős napnak számít az a nap, amikor az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSz) Debreceni Nemzetközi Repülőtéren működő állomásán a 8-20 óra között mm-ben mért csapadék mennyisége meghaladja az 1 mm-t. Az előző napra vonatkozó adatokat az OMSz minden nap reggel 7 óráig küldi el az Aquaticum Termál és Wellness Hotel**** központi e-mail címére. A kedvezmény megadásakor ezek az adatok a mérvadóak. A kedvezményt azon napok után tudjuk biztosítani, amikor a vendég a szállodánkban töltötte az éjszakát. 

Szobafoglalás

Szobafoglalás