Az élmény a legjobb ajándék

Igazán különleges ajándékot keres karácsonyra?

Ajándékozzon Aquaticum szállásutalványt!

 

A mi ajándékunk csak egy francia boriték méretű, de tartalmába olyan dolgokat "csempésztünk", hogy a megajándékozott részéről garantáltan mem marad el az öröm és a meghatódottság. Egy csomag, melyben benne van minden ami képes kikapcsolni a testet és a lelket. Exkluzív szobai elhelyezés, számos aktív és passzív program lehetőség, relaxálás, vizi élmények, gasztronómiai élvezetek, erdei környezet. Ezt nyújtja az Aquaticum szállásutalvány. 

 

Az utalvány megrendelése: 

Utalványainkat kényelmesen a hotel@aquaticum.hu email címre írva rendelheti meg, ahol értékesítő kollegáink készséggel állnak a rendelkezésére. 

Utalvány részletei: 

  • Népszerű utalványainkból  az igényeihez igazodva a kért éjszaka számmal, létszámmal és tartalommal tud választani (pl. 2 fő, 2 éjszakára hétvége stb.).
  • Utalványainkat akár fix összegen is megvásáolhatja. 

Fizetési mód:

A választott utalvány ellenértékét előreutalással tudja kifizetni, melyről a beérkezést követően előlegszámlát állítunk ki Önnek. 

Kézbesítés:

Az utalványt a sikeres fizetésről küldött visszaigazoló e-mailt követően küldjük meg. Van lehetőség papíralapon egy elegáns dísztokban is kérni az utalvány postázását, de a karácsony előtti megnövekedett forgalmú kézbesítési időszakban ezek pontos határidőre történő megérkezését garantálni nem tudjuk. Emiatt javasoljuk az utalványok elektronikusan letölthető formában történő kérését. 

Felhasználás:

Az utalványok mivel alapvetően nem konkrét időpontra szólnak, így az érkezés dátumát a megajándékozottnak a szállodával szükséges egyeztetnie. Az utalvány, a benne szereplő érvényességi időn belül, a szabad szobakapacitáshoz igazodva váltható be.  Az utalvány árából további kedvezmény nem lehetséges, egyéb akciókkal össze nem vonható! Az utalvány készpénzre nem váltható.

 

Ha biztosra szeretne menni, akkor lepje meg szerettét Aquaticum szálllásutalvánnyal!

További információ és részletek: hotel@aquaticum.hu vagy telefonon +3652514111