Az élmény a legjobb ajándék

Igazán különleges ajándékot keres karácsonyra? Ajándékozzon Aquaticum szállásutalványt!

 

A mi ajándékunk csak egy francia boriték méretű, de tartalmába olyan dolgokat "csempésztünk", hogy a megajándékozott részéről garantáltan mem marad el az öröm és a meghatódottság. Egy csomag, melyben benne van minden ami képes kikapcsolni a testet és a lelket. Exkluzív szobai elhelyezés, számos aktív és passzív program lehetőség, relaxálás, vizi élmények, gasztronómiai élvezetek, nagyerdei parki környezet. Ez az Aquaticum szállásutalvány. 

 

Az utalvány megrendelése: 

Utalványainkat kényelmesen a hotel@aquaticum.hu email címre írva rendelheti meg. Értékesítő kollegáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére. 

Utalvány részletei: 

  • Népszerű utalványainkból  az igényeinek megfelelő éjszakaszámra, létszámra és tartalommal tud választani.
  • Ha úgy szeretné az utalvány akár fix összegen fix szolgáltatáscsomagra is szólhat (pl. 2 fő, 2 éjszakára hétvége), de ehhez pontos érkezési dátum megadása szükséges az Ön részéről. 

Fizetési mód:

 

Kézbesítés:

Az utalványt a sikeres fizetésről küldött visszaigazoló e-mailt követően küldjük el Önnek. Van lehetőség papíralapon egy elegáns dísztokban is kérni az utalvány postázását, de a karácsony előtti megnövekedett forgalmú kézbesítési időszak miatt ezek pontos határidőre történő megérkezésében lehetnek csúszások rajtunk kívül ákkó okok miatt. Emiatt javasoljuk az utalványok elektronikusan letölthető formában történő kérését. 

Felhasználás:

Az utalványok alapvetően nem konkrét időpontra szólnak, így az érkezés dátumát a megajándékozottnak a szállodával egyeztetni szükséges. Az utalvány, a benne szereplő érvényességi időn belül, a szabad szobakapacitáshoz igazodva váltható be.  Az utalvány árából további kedvezmény nem lehetséges, egyéb akciókkal össze nem vonható! Az utalvány készpénzre nem váltható.

Gyűjtse a kuponkódokat az utalványvásárlás után!

Ha eddig még nem győztük meg, akkor íme még egy érv.  Az utalvány felhasználóját az itt tartózkodása végén mi is megajándékozzuk egy kuponkóddal, mely egy 5%-es kedvezményt biztosít számára egy következő itt tartózkodás alkalmával. 

 

Ha biztosra szeretne menni, akkor válassza az Aquaticum szálllásutalványt!